'Barcelona meldt zich opnieuw; Ajax wil De Jong niet kwijt'

11 juni 2018, 07:33

Met man en macht probeert Ajax deze transferperiode Frenkie de Jong aan boord te houden. Een eenvoudige klus is dat niet, want er is meer dan genoeg belangstelling voor de 21-jarige middenvelder. De Telegraaf meldt dat FC Barcelona zich het afgelopen weekend opnieuw in Amsterdam heeft gemeld. Ajax wil De Jong echter niet verkopen.

Ondanks dat Ajax niet wil meewerken aan de verkoop van De Jong, geeft Barcelona de hoop op de komst van de middenvelder niet op. De kampioen van Spanje zou meer dan veertig miljoen euro willen betalen om De Jong over te nemen. Het dagblad meldt dat Barcelona daarnaast bereid is om de jeugdinternational een jaar te verhuren aan de Amsterdammers.

Niet alleen de Catalanen zouden zeer gecharmeerd zijn door De Jong, die het afgelopen seizoen doorbrak in de hoofdstad. De Ajacied staat naar verluidt ook hoog op de verlanglijst bij Paris Saint-Germain en Manchester City. De Jong speelde nog maar 28 wedstrijden in de Eredivisie, maar maakte in die duels zoveel indruk dat hij de interesse van de Europese top heeft gewekt.

Kluivert bijna weg

De Jong is niet de enige Ajacied die in de belangstelling staat van de Europese (sub)top. Ajax wil de middenvelder niet verkopen, maar heeft wel bijna een overeenstemming bereikt over de transfer van Justin Kluivert naar AS Roma. De Romeinen hintten al naar de komst van de buitenspeler, dus een deal is niet ver weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen