Bayern laat Lewandowski niet gaan: "Robert wordt niet verkocht"

11 juni 2018, 11:29

Robert Lewandowski wil vertrekken bij Bayern München, maar Uli Hoeness is niet van plan om de 29-jarige Pool te laten gaan. De voorzitter van de Duitse topclub is stellig en geeft aan dat de spits niet te koop is. In Duitse media werd de afgelopen week beweerd dat Bayern München voor een bedrag van tweehonderd miljoen euro zou meewerken aan een transfer.

"Het prijskaartje van tweehonderd miljoen euro is onzin. Robert wordt niet verkocht en speelt komend seizoen bij ons. Daarmee is alles gezegd", citeert Sky de voorzitter. Lewandowski ligt not tot de zomer van 2021 vast in München, dus de Rekordmeister kan de spits de komende jaren nog aan boord houden.

Eind mei maakte Lewandowski via zijn zaakwaarnemer duidelijk dat hij toe is aan 'een nieuwe uitdaging'. "Robert is van mening dat hij een andere omgeving en een nieuwe prikkel nodig heeft in zijn loopbaan. De clubleiding is op de hoogte", liet Pini Zahavi destijds aan Bild weten. Lewandowski staat sinds medio 2014 onder contract in Zuid-Duitsland en werd in die periode twee keer topscorer van de Bundesliga.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen