Watford neemt voor dertien miljoen Deulofeu definitief over

11 juni 2018 – Gerard Deulofeu verdedigt ook na de zomer de clubkleuren van Watford. De Premier League-club heeft met FC Barcelona een akkoord bereikt over de transfer van de 24-jarige aanvaller. Watford betaalt de Catalanen een som van dertien miljoen euro. Door bonussen kan dat bedrag met nog eens vier miljoen euro oplopen.

Watford neemt voor dertien miljoen Deulofeu definitief over

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De buitenspeler speelde het afgelopen half jaar al op huurbasis bij Watford, dat hem nu definitief inlijft. Deulofeu kwam in de tweede seizoenshelft zeven keer in actie voor The Hornets. Vijf keer begon de Spanjaard als basisspeler aan een wedstrijd, twee keer viel hij in. Tegen Chelsea (4-1) scoorde hij zijn tot nu toe enige doelpunt in dienst van Watford.

Deulofeu keerde een jaar geleden terug bij Barcelona, de club waar hij zijn profcarrière begon. De buitenspeler wist nooit door te breken in de Spaanse stad en kwam al dan niet op huurbasis uit voor Everton, Sevilla en AC Milan. Dit seizoen speelde de aanvaller nog tien wedstrijden voor Barcelona, om vervolgens verhuurd en verkocht te worden aan Watford.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd