Watford neemt voor dertien miljoen Deulofeu definitief over

11 juni 2018, 14:21   Bijgewerkt: 11 juni 2018, 14:31

Gerard Deulofeu verdedigt ook na de zomer de clubkleuren van Watford. De Premier League-club heeft met FC Barcelona een akkoord bereikt over de transfer van de 24-jarige aanvaller. Watford betaalt de Catalanen een som van dertien miljoen euro. Door bonussen kan dat bedrag met nog eens vier miljoen euro oplopen.

De buitenspeler speelde het afgelopen half jaar al op huurbasis bij Watford, dat hem nu definitief inlijft. Deulofeu kwam in de tweede seizoenshelft zeven keer in actie voor The Hornets. Vijf keer begon de Spanjaard als basisspeler aan een wedstrijd, twee keer viel hij in. Tegen Chelsea (4-1) scoorde hij zijn tot nu toe enige doelpunt in dienst van Watford.

Deulofeu keerde een jaar geleden terug bij Barcelona, de club waar hij zijn profcarrière begon. De buitenspeler wist nooit door te breken in de Spaanse stad en kwam al dan niet op huurbasis uit voor Everton, Sevilla en AC Milan. Dit seizoen speelde de aanvaller nog tien wedstrijden voor Barcelona, om vervolgens verhuurd en verkocht te worden aan Watford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen