Diemers kiest voor Fortuna: "Verhaal maakte me enthousiast"

11 juni 2018, 17:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na zijn sterke seizoen met De Graafschap kon Mark Diemers voor meerdere clubs kiezen en zijn keuze is gevallen op Fortuna Sittard. De 24-jarige middenvelder heeft voor drie jaar getekend en was met name enthousiast vanwege het verhaal dat de club hem deed.

Het gevoel van Diemers was direct goed, zegt hij op de website van zijn nieuwe club. "Een tijdje geleden heb ik al samengezeten met de technische staf. Hun verhaal en dat van de technisch directeur maakten me direct enthousiast. Over mijn rol in het team en over de ambities van de club. Met de ideeën die de club heeft denk ik dat wij komend seizoen niet slechts een rol in de marge zullen spelen. In tegendeel. Ik krijg van iedereen binnen de club het volste vertrouwen en dat is van wezenlijk belang voor me. Dat vertrouwen wil ik terugbetalen op het veld door mijn voeten te laten spreken."

Ook de fans van Fortuna Sittard maakten indruk op de geboren Leeuwarder. "In de ontknoping van het afgelopen seizoen zag ik hoe tijdens thuiswedstrijden het stadion steeds voller raakte en hoe de fans een prachtige sfeer creëerden. Niet alleen in eigen stadion, maar ook uit tegen bijvoorbeeld Jong FC Utrecht. Dat zijn mooie dingen om te zien en dat wil ik komend seizoen natuurlijk heel graag zelf meemaken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen