Gisteren gemist: Neres wil blijven, Kluivert in Rome

12 juni 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 11 juni.

Neres wil blijven: "Niet van plan om weg te gaan"

David Neres heeft zich met zijn goede spel in zijn eerste Eredivisie-seizoen in de kijker gespeeld bij de Europese top, maar is niet van plan om deze zomer al te verkassen. De buitenspeler van Ajax acht zich nog niet klaar voor een transfer.

Napoli tast diep in buidel voor Bologna-speler Verdi

In de jacht op het kampioenschap in het nieuwe seizoen krijgt Napoli de hulp van Simone Verdi. De viervoudig Italiaans international is maandagavond officieel gepresenteerd in Napels en wordt voor 25 miljoen euro weggekocht bij Bologna, waar hij nog een doorlopend contract had.

België geeft show weg en reist met goed gevoel naar Rusland

Ondanks een matige start heeft België het uitzwaaiduel voorafgaand aan het WK goed afgesloten. Het team van Roberto Martinez kwam maandagavond in Brussel op een 0-1 achterstand tegen Costa Rica, maar won toch terecht met 4-1. Bij vlagen lieten de Belgen prachtig voetbal zien.

Kluivert komt aan in Rome; transfer dinsdag afgerond

Maandagavond laat heeft Justin Kluivert voet op Italiaanse bodem gezet. De buitenspeler van Ajax wordt al lange tijd in verband gebracht met AS Roma en staat op het punt om zijn transfer te voltooien. Onder grote belangstelling werd hij maandagavond rond elf uur opgevangen op het vliegveld in Rome.

'Dost vraagt om contractontbinding bij Sporting'

Het is crisis met een hoofdletter C bij Sporting Portugal. Eerder vroegen al enkele belangrijke spelers uit de eerste selectie contractontbinding aan en ook Bas Dost heeft dit maandagavond gedaan. Dat melden Portugese media.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen