Officieel: Marinus tekent voor twee jaar bij FC Emmen

18 juni 2018, 09:54

John van 't Schip verklapte de transfer maandag al via Twitter, maar nu is het dan officieel. PEC Zwolle laat dinsdagmiddag weten dat Wouter Marinus de overstap maakt naar FC Emmen. De middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen bij de promovendus. 

Marinus speelde vier jaar in dienst van PEC Zwolle. In die periode kwam hij tot 62 officiële wedstrijden, waarin hij zes keer scoorde. Vanwege blessureleed kwam hij afgelopen seizoen minder in actie. "Ik heb een fijne tijd in Zwolle gehad. Deze club gaat mij aan het hart, hier heb ik mogen debuteren in de Eredivisie en hele mooie wedstrijden gespeeld. De afgelopen periode was voor mij persoonlijk wat minder rooskleurig, omdat ik door de nodige blessures veel langs de lijn heb gestaan", legt hij uit op de website van de club uit Zwolle.

Bij Emmen hoopt Marinus snel weer terug te komen op zijn oude niveau. "In Emmen is de kans op speelminuten voor mij nu dan ook groter dan in Zwolle, vandaar dat ik deze keuze heb gemaakt", legt hij zijn keuze voor de promovendus uit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen