Gesprek met Olde Riekerink gaf Lammers een goed gevoel

13 juni 2018, 08:16   Bijgewerkt: 18 juni 2018, 09:54

Waar Denzel Dumfries vermoedelijk naar Eindhoven vertrekt vanuit Heerenveen, bewandelt Sam Lammers zeer waarschijnlijk de omgekeerde weg. De PSV-aanvaller wil speelminuten maken en denkt in het Abe Lenstra dat op goede wijze te kunnen doen. Een gesprek met Heerenveen-trainer Jan Olde Riekerink maakte het verschil.

Ook onder andere PEC Zwolle, NAC Breda, Heracles Almelo, VVV-Venlo en FC Emmen hadden namelijk interesse. "Aan dat gesprek hield Sam een goed gevoel aan over. Het gaat in zo'n gesprek niet alleen om wat voor plannen een club met een voetballer op het veld heeft, zoals de speelwijze, maar je wilt dan ook weten wat voor type karakter tegenover je zit. Heerenveen was goed voorbereid", vertelt John Lammers, de zaakwaarnemer en oom van Sam Lammers, tegenover de Leeuwarder Courant.

Hoewel sc Heerenveen op dit moment met een ruime voorsprong op pole position ligt ten opzichte van de concurrentie om Lammers, is er officieel nog geen keuze gemaakt. "Voor Sam is het belangrijk dat hij volgend seizoen dertig wedstrijden voetbalt. Als dat gebeurt, dan gaat hij doelpunten maken en anderen beter laten voetballen. Hij komt donderdag terug van vakantie. Dan gaan wij de opties nog eens naast elkaar leggen en maakt Sam een beslissing", aldus Lammers, die recent promoveerde met het Deense Esbjerg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen