Vitesse speelt in voorbereiding geen duel in Nederland

18 juni 2018, 09:51

Het is niet gebruikelijk, maar Vitesse gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen geen enkele wedstrijd in Nederland spelen. De Arnhemmers reizen in de voorbereiding twee weken naar Oostenrijk en zullen daar hun oefenwedstrijden gaan spelen.

Dat kondigt de club aan op de eigen website. Vitesse begint op zondag 24 juni met een openbare training aan het nieuwe seizoen en reist op woensdag 4 juli naar Oostenrijk voor een trainingskamp dat zal duren tot dinsdag 17 juli. De ploeg van trainer Leonid Slutsky speelt dan oefenwedstrijden tegen Wolfsberger AC, FK Arsenal Toela en Lokomotiv Moskou.

Vitesse zal zodoende geen enkele oefenwedstrijd op Nederlands grondgebied gaan afwerken. "We willen het seizoen met de supporters feestelijk aftrappen bij de eerste training op Papendal. En natuurlijk zijn ook daarna de meeste trainingen gewoon openbaar. We wilden graag aan de wens van de supporters tegemoet komen door een oefenwedstrijd in Nederland te spelen. We hebben hier ook nadrukkelijk naar gekeken, maar vanwege het behalen van Europees voetbal en het trainingskamp dat reeds gepland was, bestond hier helaas geen mogelijkheid voor", zegt technisch directeur Marc van Hintum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen