Martial hoopt deze zomer te vertrekken bij Manchester United

13 juni 2018, 22:53

Als het aan Anthony Martial ligt, dan vertrekt hij deze zomer bij Manchester United. De buitenspeler beschikt nog over een contract tot 2019 en de gesprekken met de club over een nieuwe verbintenis zijn op niets uitgelopen. Volgens Martial spreekt daar weinig vertrouwen uit.

De 22-jarige aanvaller moest het in het afgelopen jaar doen met een reserverol. Zaakwaarnemer Philippe Lamboley laat weten dat Martial nu besloten heeft om te vertrekken. "Daar zijn meerdere redenen voor, maar het is nu te vroeg om het daarover te hebben. Anthony zal hier later op terugkomen", zegt hij tegen RMC. "In de afgelopen maanden hebben we geen akkoord weten te bereiken. En als een club als United er na acht maanden onderhandelen niet in slaagt om een akkoord te vinden, dan betekent dat toch vooral dat ze van Anthony niet echt een topspeler willen maken."

Martial voelt zich niet goed bij zijn reserverol en heeft daardoor de knoop doorgehakt. "Hij heeft goed over zijn beslissing nagedacht. Het is echter wel belangrijk om te onthouden dat hij nog wel onder contract staat bij United en dat de club het laatste woord heeft over zijn toekomst. Anthony zal de beslissing van de club hoe dan ook respecteren. Als United het wil, zal hij zijn contract uitdienen."

"Voor Anthony is het nu gewoon belangrijk om aan voetballen toe te komen, bij een trainer die in hem gelooft. De tijd is rijp voor een transfer", zegt de zaakwaarnemer. "Anthony is verdrietig over zijn situatie bij Manchester. Hij houdt van de club en de fans, heeft drie jaar lang alles gegeven. Zonder de geweldige fans had hij allang een transferverzoek ingediend."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen