PEC Zwolle stelt Van Leeuwen aan als algemeen directeur

18 juni 2018, 09:48

PEC Zwolle heeft een nieuwe algemeen directeur. Jeroen van Leeuwen – een oude bekende van de Eredivisionist – begint in augustus aan zijn nieuwe job in Overijssel. "Het is altijd mijn ambitie geweest om ooit bij een betaald voetbalclub te werken en dat ik nu deze kans krijg in mijn geboortestad Zwolle is ontzettend mooi", vertelt hij.

Op de clubsite maakt Zwolle melding van de invulling van het algemeen directeurschap. "Door deze overgang vertrek ik na lange tijd bij SportService Zwolle, waar ik al die jaren een bijdrage heb geleverd aan het verder ontwikkelen van het thema sport en bewegen. Ik vind het een mooie uitdaging en vervolgstap om nu van de breedtesport, naar de topsport te gaan. De groei en ambitie van PEC Zwolle spreken mij enorm aan en ik ben trots daar straks een steentje aan te mogen bijdragen", aldus de nieuwe man.

Ook Adriaan Visser, de voorzitter van PEC Zwolle, is zeer content met de aanstelling. "Met de komst van Jeroen zijn wij zeer te spreken. Het is belangrijk dat het gelukt is deze positie op goede en adequate wijze in te vullen. Jeroen is immers geen onbekende van de club en krijgt onder andere veiligheid, supporterszaken en facilitair in zijn portefeuille. Ook wordt hij toegevoegd aan het directieteam van de club", besluit de preses.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen