Ibrahimovic vindt dat Zweden vooral moet genieten van het WK

14 juni 2018, 11:56

Zlatan Ibrahimovic vindt dat Zweden vooral moet genieten van het toernooi in Rusland. Volgens de aanvaller is het verwachtingspatroon deze zomer namelijk zeer laag, voornamelijk omdat hij er zelf niet bij is. "Druk is er niet, want ik doe niet mee. Als ik er ben, wordt verwacht dat we alles winnen. Zo zit ik gewoon in elkaar."

Dat vertelt hij bij zijn aankomst in Rusland, waar hij is voor de sponsor Visa. Dat hij er niet bij is, is volgens de aanvaller overigens ook meer dan zonde. "Een WK voetbal zonder mij, is het niet waard om naar te kijken. Dat heb ik eerder al gezegd", glimlachte hij. Ook van Zweden hoeft er zonder hem weinig te worden verwacht, denkt Zlatan.

Zijn er dan andere favorieten? Duitsland en Brazilië, verwacht de Zweed. "Duitsland is volgens mij één van de favorieten. Je weet gewoon dat ze het goed gaan doen. Ze hebben 23 fantastische spelers en geen absolute ster. Hun ster is het team en daarom zijn ze ook zo sterk." Ook verwacht hij dat Brazilië revanche gaat nemen van het teleurstellende WK in eigen land. "Zij kunnen veel speciaals doen."

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen