Deportivo La Coruna stelt González aan als opvolger van Seedorf

15 juni 2018, 13:22

Deportivo La Coruna heeft Natxo González aangesteld als opvolger van Clarence Seedorf. De aangestelde oefenmeester stapte recent op, nadat het hem niet lukte om te promoveren naar de Primera Division met Real Zaragoza. Lang heeft hij dus niet hoeven wachten op een nieuwe club.

Dat staat te lezen op de website van de Spaanse club, die onder Seedorf degradeerde uit La Liga. Wel stond de ploeg er al slecht voor toen de Nederlandse coach het stokje overnam van Cristóbal Parralo. De man die eerder werkzaam was bij Zaragoza, Reus en Deportivo Alavés tekent een contract tot het einde van komend seizoen, met de optie voor nog een extra jaar.

Deportivo La Coruna is sinds 2010 een jojo tussen de tweede hoogste competities in Spanje. Sindsdien promoveerde het tweemaal rechtstreeks naar de Primera Division, maar driemaal eindigde de ploeg bij de laatste drie, wat degradatie betekent in Spanje. Ondanks een korte opmars onder Seedorf, kon hij zijn ploeg niet behouden voor het hoogste niveau. Naar aanleiding daarvan besloot hij om te vertrekken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen