Gisteren gemist: bal ligt bij Fenerbahçe, promoties in buitenland

17 juni 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 16 juni.

Gerbrands over Cocu: "Fenerbahçe is aan zet"

Het spel tussen Fenerbahçe en PSV is op de wagen. De Turkse club ziet in de hoofdtrainer van de Eindhovenaren een geschikte nieuwe oefenmeester en de gesprekken tussen beide partijen zijn in volle gang. Toon Gerbrands zegt dat de bal bij de Turkse topclub ligt.

Schöne mag hopen op meer speeltijd door blessureleed

Lasse Schöne viel zaterdag tegen Peru al vroeg in de wedstrijd in en de kans is groot dat de speler van Ajax ook in de komende duels minuten gaat krijgen bij Denemarken. De grootste concurrent van de controleur heeft namelijk een zware blessure opgelopen. 

Real Valladolid houdt stand en promoveert naar La Liga

Komend seizoen is Real Valladolid weer te bewonderen in La Liga. De nummer vijf van het tweede niveau speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen Numancia en dat was genoeg om promotie veilig te stellen.

Frosinone buigt tweeluik om en promoveert naar Serie A

Frosinone heeft het geflikt: de club is zaterdag gepromoveerd naar de Serie A. De club verloor het eerste duel in het tweeluik met 2-1 van Palermo, maar won zaterdag met 2-0 in de thuiswedstrijd. Daardoor is het zeker van promotie.

Januzaj is opvallend rustig na charge: "Dat hoort erbij"

Kevin De Bruyne zette de verhoudingen op scherp bij de Belgische ploeg, door op de training een spijkerharde charge in te zetten op Adnan Januzaj. De Belgische aanvaller haalt zijn schouders erover op en tilt niet zwaar aan de actie.

Lees ookWK-dagboek 3: het regent penalty's

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen