Hiddink kon naar WK: "Ik had er geen goed gevoel bij"

17 juni 2018, 11:07   Bijgewerkt: 17 juni 2018, 11:22

Guus Hiddink had de kans om als bondscoach naar het WK te gaan. De trainer werd gevraagd om een land te coachen, maar had er geen goed gevoel bij. De voormalig bondscoach van Nederland, Zuid-Korea en Rusland vindt het mooi geweest en gaat nu als analist naar het eindtoernooi.

Hiddink werd voor het WK benaderd door een land voor de functie van bondscoach. Hij besloot echter om de kans niet aan te grijpen. "Er is geïnformeerd. Je moet alleen wel een goed gevoel hebben bij een land en dat had ik niet. Ik heb drie eindrondes mogen doen en driemaal zijn we ook nog wat rondes verder gekomen. Dat is allemaal prachtig geweest", leg hij uit aan De Telegraaf.

De voormalig bondscoach koos er dan ook voor om als analist naar het WK te gaan. "Vorig jaar heb ik voor FOX Sports al de Confederations Cup gedaan als analyticus. Dat is me goed bevallen. Daarom heb ik ervoor gekozen om het nu weer te doen. Ik vind het leuk om op deze manier toch bij het WK betrokken te zijn. Het is het mooiste voetbalevenement dat er is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen