Bondscoach Servië is trots op zijn elftal: "Toonden eenheid"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 juni 2018 – Met een 1-0 overwinning op Costa Rica deed Servië uitstekende zaken tijdens de eerste wedstrijd op het WK in Rusland. Dus was bondscoach Mladen Krstajic logischerwijs tevreden over wat zijn mannen lieten zien. "We hadden de juiste houding en toonden eenheid in het veld."

Bondscoach Servië is trots op zijn elftal: "Toonden eenheid"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelde hij na het duel, waarin Aleksandar Kolarov de winnende maakte uit een vrije trap. "We moesten compact spelen in de tweede helft en dat hebben we goed gedaan. Zo moeten we doorgaan op dit WK", aldus Krstajic, die zich overigens nog niet rijk rekende. "Dit is een goed resultaat, maar we zijn er nog lang niet."

Hoewel Krstajic realisme predikte na het gewonnen duel, wilde hij ook genieten van de overwinning en de goede sfeer bij zijn ploeg. "Ik neem graag de verantwoordelijkheden. Ook als we hadden verloren, had ik tevreden kunnen zijn. Ik ben erg blij en trots op mijn spelers voor de geleverde inspanningen op het veld."

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd