Bondscoach Zuid-Korea verwisselt shirts om Zweden te verwarren

17 juni 2018, 19:29   Bijgewerkt: 17 juni 2018, 20:46

Een even hilarisch als opmerkelijk bericht uit het kamp van Zuid-Korea: de ploeg die morgen speelt tegen Zweden probeert de tegenstander op werkelijke alle mogelijke manieren te misleiden. Tijdens de training de afgelopen weken heeft de bondscoach Shin Tae-yong namelijk zijn spelers met wisselende nummers laten spelen in de partijvormen om verwarring te zaaien.

"Volgens mij zien Europeanen geen verschil als ze naar Aziaten kijken. Ki Sung-yueng en Son Heung-min zijn vermoedelijk wel bekend bij de tegenstanders, maar voor de andere spelers is het een stuk lastiger om ze te onderscheiden. Om Zweden te verwarren hebben we dat gedaan", glimlachte hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met de Zweden.

"Alle coaches voelen zich bespied door de tegenstanders. Ook wij moeten de tegenstander analyseren om het duel te winnen en dat zal andersom niet anders zijn. Ik vind het dus normaal om tot het uiterste te gaan om te winnen op het WK", aldus Tae-yong, die niet per se blij is dat Zlatan Ibrahimovic er niet bij is morgenmiddag. "Zonder hem zijn ze meer een team."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen