Löw wil van paniek nog niets weten, maar eist wel een reactie

17 juni 2018, 20:17   Bijgewerkt: 17 juni 2018, 20:29

Joachim Löw was geenszins te spreken over de prestatie van Duitsland zondagavond. De regerend wereldkampioen ging pijnlijk onderuit tegen Mexico in de openingswedstrijd van het WK en dat resultaat was ook nog eens meer dan terecht. "We speelden halfslachtig en zonder lef", klonk de analyse van de oefenmeester.

Voor rust werd Duitsland op de counter van alle kanten omver gelopen door de opponent. Met 1-0, die overigens van de voet van PSV'er Hiving Lozano kwam, mocht Duitsland halverwege niet klagen. "We speelden bijzonder slecht voor rust. We kwamen niet in ons normale spel en hadden veel moeite met de counters van Mexico", zag ook Löw, die na de pauze begon met wisselen, maar ook dat kon het tij niet keren.

Ondanks het verlies wilde de keuzeheer niet spreken van paniek in het Duitse kamp, waar de voorbereiding ook nog niet geweldig verliep en er maarmaals wat onrust was. "Daarvoor is het veel te vroeg. We moeten hiervan leren en door. We weten wat we moeten doen: we moeten de volgende wedstrijd winnen. Ik verwacht zeker een reactie van onze spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen