Gemengde gevoelens in Groningen na vertrek van Veldwijk

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 juni 2018 – De samenwerking tussen FC Groningen en Lars Veldwijk is niet geworden wat beide partijen ervan hadden verwacht. De spits tekende zaterdag na een mislukt jaar in het noorden een contract bij Sparta Rotterdam. In Groningen is men opgelucht dat de samenwerking is beëindigd, maar het wringt ook dat het kortstondige huwelijk in een vechtscheiding is geëindigd.

Gemengde gevoelens in Groningen na vertrek van Veldwijk

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Veldwijk kwam het afgelopen seizoen tot slechts achttien optredens en vier doelpunten in de Eredivisie. De spits lag in de clinch met trainer Ernest Faber, was betrokken bij een paar akkefietjes en werd uiteindelijk uit de selectie verbannen. "Je haalt zo'n jongen met positieve verwachtingen naar Groningen, investeert in hem, betaalt een afkoopsom en uiteindelijk moet je die binnen een jaar afschrijven omdat zaken zo lopen. Dat is natuurlijk dood- en doodzonde", vertelt directeur Hans Nijland in het Dagblad van het Noorden.

Dat Veldwijk deze zomer uit Groningen zou vertrekken, was onvermijdelijk, stelt Nijland. "In de krant stond een tijdje geleden dat iedereen een tweede kans verdient, ook Veldwijk. Tijdens mijn bedevaart van afgelopen week naar Santiago de Compostella schoot me nog zo'n wijsheid te binnen. Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Dat is allemaal wel zo, maar we hebben er goed met elkaar over gesproken. We willen met onze nieuwe technische staf echt een nieuwe start maken en niet met dit soort erfenissen uit het verleden blijven zitten."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd