Neymar: "Het is aan de scheidsrechter om te zien wat er gebeurt"

18 juni 2018, 13:38   Bijgewerkt: 18 juni 2018, 13:46

Neymar kreeg zondagavond van het eerste tot het laatste fluitsignaal geen ruimte van Zwitserland. Dat leidde tot een totaal van tien overtredingen op de Braziliaanse sterspeler, die niet te veel woorden vuil wil maken aan het feit dat hij zo vaak naar de grond werd gehaald. Toch kan Neymar het niet laten om na het duel met de Zwitsers (1-1) naar de leiding te wijzen.

"Ik heb er niets over te zeggen", zei Neymar na de wedstrijd, om vervolgens toch zijn mening te verkondigen. "Het enige wat ik moet doen, is voetballen. Of in ieder geval proberen dat te doen. Het is aan de scheidsrechter om te zien wat er gebeurt. Het lijkt normaal te zijn dat er zoveel overtredingen gemaakt worden. Daar moet aandacht aan besteed worden."

Ondanks dat Neymar veel overtredingen incasseerde, is hij ongeschonden uit de strijd gekomen. "Ik ben geraakt en het deed pijn, maar het is niets om zorgen over te maken. Als je lichaam koud is, dan doet het wat meer pijn. Maar het gaat goed", aldus de PSG-aanvaller. Brazilië speelt in de groepsfase nog tegen Costa Rica en Servië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen