Spoorboekje: presentatie Dumfries, komt Salah in actie?

19 juni 2018, 07:24

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 19 juni.

Nieuws

Dumfries rondt transfer af

PSV staat op het punt de transfer van Denzel Dumfries (22) af te ronden. Na een akkoord met sc Heerenveen, is de landskampioen ook rond met de speler zelf. Volgens het Eindhovens Dagblad wordt de rechtsback vandaag gepresenteerd als alles volgens plan verloopt.

Ajax hoort tegenstander

De loting van de voorronde van de Champions League volgt vandaag om 12.00: wordt het PAOK Saloniki of Sturm Graz?

Wedstrijden

Colombia - Japan (14.00 uur)

Radamel Falcao, Carlos Bacca, James Rodriguez, Juan Cuadrado, Jefferson Lerma, Davinson Sánchez, Yerry Mina. In elke linie heeft Colombia wel een grote naam in de selectie en dus liggen de verwachtingen hoog. De kwartfinale van 2014 was de hoogste WK-kwalificering ooit: gaan ze daar overheen? Dan wordt er in elk geval een zege geëist op Japan, dat een zeer moeizame voorbereiding draaide.

Polen - Senegal (17.00 uur)

Ook Polen heeft met Wojciech Szczesny, Lukasz Fabianski, Lukasz Piszczek en Arek Milik in elke linie goede spelers, met Robert Lewandowski als grootstte blikvanger. Het maakt ze voor de ontmoeting met Senegal in elk geval de favoriet, al was het alleen al omdat Senegal een matig voetbaljaar kende, met remises tegen Luxemburg en Oezbekistan. Al zullen zij hopen op een herhaling uit 2002...

Rusland - Egypte (20.00 uur)

Gaat Mohamed Salah spelen? Die vraag zal wederom domineren op deze voetbaldag. Voor het openingsduel met Uruguay was hij uiteindelijk niet fit genoeg of wilde de bondscoach geen riscio's met hem nemen. Maar door de 0-1 nederlaag moet er gewonnen worden van de Russen, die met de 5-0 zege een reuzenstap zette naar de volgende ronde. Kunnen ze ook Salah en consorten verslaan?

Voetbal op tv

13.50 uur: Colombia - Japan, NPO 1, live verslag van het WK-duel

16.50 uur: Polen - Senegal, NPO 1, live verslag van het WK-duel

19.50 uur: Rusland - Egypte, NPO 1, live verslag van het WK-duel

21.50 uur: VI Oranje blijft thuis, RTL 4, talkshow over het WK in Rusland

22.15 uur: Villa Sporza, Één, Belgische talkshow over het WK in Rusland, waar vaak Nederlanders aanschuiven

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen