De Jong: "Zoals het er nu voorstaat, speel ik bij Ajax"

18 juni 2018, 14:44

Al weken wordt Frenkie de Jong in Spaanse media als doelwit van FC Barcelona genoemd. De Catalanen zouden grof geld willen betalen voor de 21-jarige Ajacied, die nog altijd niet helemaal hersteld is van een enkelblessure. De Jong zelf zegt zich niet bezig te houden met een eventuele transfer.

Onlangs prijkte De Jong nog op de voorpagina van Mundo Deportivo, het Spaanse medium dat de laatste weken wel vaker de club en speler met elkaar in verband heeft gebracht. "Ik krijg het wel doorgestuurd, leuk om te zien maar voor de rest houd ik me er niet mee bezig", reageert De Jong tegenover AT5. "Het is voor mij niet zo serieus dat ik me er mee bezig moet houden. Dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer. Ik weet niet of hij er mee bezig is. Misschien wel, misschien niet."

De Jong houdt zich niet bezig met een eventueel vertrek. "Ik moet eerst maar eens fit worden. En maar eens kijken of ik nog een beetje kan voetballen, dan zien we wel weer verder", aldus de verdediger annex middenvelder, die niet kan beloven dat hij blijft. "Dat kan je als voetballer natuurlijk nooit beloven. Er kan morgen een club komen die zoveel biedt dat je weg bent. Maar zoals het er nu voorstaat, speel ik bij Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen