Geen verrassingen in basiself van België tegen Panama

18 juni 2018, 15:58

België begint maandagmiddag zonder verrassingen in het basisteam aan het duel met Panama. De Rode Duivels beginnen in een 3-4-3-opstelling aan de eerste groepswedstrijd op het WK. Dedryck Boyata is achterin de vervanger van Vincent Kompany, die nog niet fit genoeg is om mee te spelen.

De Belgen spelen in een systeem dat zowel als een 3-4-3- als een 5-3-2-systeem kan worden uitgelegd. Boyata wordt in het hart van de verdediging vergezeld door Jan Vertonghen en Toby Alderweireld. Yannick Carrasco en Thomas Meunier nemen op de flanken plaats en moeten het veld breed houden. Het middenveld en de aanval van de Belgen bestaan uit Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Romelu Lukaku en Dries Mertens.

De verwachtingen in België zijn hooggespannen. Panama, dat voor de eerste keer deelneemt aan het WK, is de eerste van de drie tegenstanders. Tunesië en Engeland zijn de andere landen uit groep G.

Opstelling België: Courtois, Carrasco, Vertonghen, Boyata, Alderweireld, Meunier, Witsel, De Bruyne, Hazard, Lukaku, Mertens

Opstelling Panama: Penedo; Davis, Escobar, Torres, Murillo; Gómez; Rodríguez, Godoy, Cooper, Bárcenas; Blas Pérez

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen