Bondscoach Tunesië trots op zijn ploeg, ondanks de tegenslagen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 juni 2018 – Met een flinke kater en toch vol trots stapte Tunesië maandagavond van het veld tegen Engeland. Na een prima wedstrijd stonden ze dankzij een laat doelpunt van Harry Kane alsnog met lege handen. "Ik heb er vertrouwen in dat we de volgende keer nog beter voor de dag komen", sprak bondsocach Nabil Maaloul tijdens de persconferentie.

Bondscoach Tunesië trots op zijn ploeg, ondanks de tegenslagen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het klopt dat zij de wedstrijd domineerden, maar ze hebben met Dele Alli, Jesse Lingard en Raheem Sterling ook uitstekende spelers – en vergeet natuurlijk Kane niet. Ze waren in staat een paar keer door onze verdediging heen te komen", was de coach realistisch. "Het feit dat we onze keeper moesten vervangen, hielp ook niet mee. Dat verstoort je spelers zeker."

Toch hield Tunesië lang stand. "We hebben het geweldig gedisciplineerd gedaan. De Engelsen hebben een heel sterk gecoördineerd team, maar wij deden het ook goed. Het klopt dat we weinig kansen hebben gecreëerd,  dat zal in de toekomst van dit toernooi beter moeten. Maar de concentratie en discipline moeten we vooral blijven volhouden."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd