Cherchesov is trots: "Wisten hoe we Salah moesten stoppen"

19 juni 2018, 23:45

Rusland boekte dinsdagavond een overtuigende 3-1 zege op Egypte en staat daardoor met anderhalf been in de achtste finales van het WK. Bondscoach Stanislav Cherchesov is uiteraard bijzonder trots op zijn selectie en was tevreden met hoe Rusland de Egyptische sterspeler Mohamed Salah wist af te stoppen.

Waar Rusland vooraf weinig vertrouwen genoot, staat het land inmiddels virtueel in de achtste finales van het WK in eigen land. "We wisten dat we moesten winnen om dat doel te bereiken", begon Cherchesov op de persconferentie na afloop van de wedstrijd. Rusland wist pas na rust afstand te nemen van Egypte. "Het was duidelijk dat zij ook een overwinning nodig hadden."

Salah miste het eerste WK-duel van Egypte door een schouderblessure en maakte tegen Rusland dus zijn eerste minuten. "Ik wist hoe we hem moesten stoppen en hoe het team de wedstrijd kon controleren. We slaagden er uiteindelijk in om hem af te stoppen. Hopelijk krijgen we meer van dit soort dagen", aldus een zeer tevreden Cherchesov.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen