Talentvolle Bacuna staat voor overstap naar Premier League

20 juni 2018 – Juninho Bacuna staat op het punt om een prachtige transfer te gaan bezegelen. De talentvolle middenvelder van FC Groningen zal vertrekken naar Huddersfield Town, de Premier League-club waar ook Rajiv van La Parra en Terence Kongolo. Volgens Hans Nijland is de overstap bijna beklonken.

Talentvolle Bacuna staat voor overstap naar Premier League

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De voorzitter laat dat weten aan Het Dagblad van het Noorden. "Het moet eerst nog even op papier komen. Maar hij heeft een eenjarig contract, dus dat moet afgekocht worden", zegt Nijland. "De bedoeling is dat een groot deel van dat bedrag beschikbaar komt voor de transfer van nieuwe spelers. Maar we investeren nooit honderd procent van een transferbedrag."

De transfer van de twintigjarige middenvelder, die afgelopen seizoen 33 duels speelde in de Eredivisie, is zo goed als afgerond. "Ik kan niet ontkennen dat we heel ver zijn met een Premier League Club. Als clubs zijn we er nagenoeg uit", aldus de openhartige Nijland.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd