Kezman begrijpt niets van wissel

11 juni 2006, 18:13

Mateja Kezman had zich de wedstrijd tussen Nederland en zijn Servië-Montenegro ongetwijfeld anders voorgesteld. De spits van Atletico Madrid wil koste wat kost scoren, maar werd in plaats daarvan compleet uit de wedstrijd gespeeld door Joris Mathijsen. Als klap op de vuurpijl werd Kezman na ruim een uur zelfs al gewisseld door trainer Petkovic.

"Dat begreep niemand, iedereen in het veld keek verbaasd toen hij mij wisselde", zegt Kezman tegen FCUpdate.nl. "Je zou toch zeggen dat we, omdat we achter stonden, best met een spits extra hadden kunnen spelen. Maargoed, dit is een beslissing van de trainer. Ik ga hier waarschijnlijk nog wel met hem over praten. We hebben nu vier dagen voordat we tegen Argentinië spelen, in die periode moeten we dit maar even uitpraten."

Overigens vond Kezman dat zijn ploeg tegen Oranje een prima wedstrijd op de mat gelegd had. "We hebben goed gespeeld, maar het resultaat is natuurlijk teleurstellend. We hadden eigenlijk nog meer kansen dan Nederland, dus daar kunnen we tevreden over zijn. Na dat doelpunt van Robben kreeg je plotseling een heel andere wedstrijd en dit resultaat is voor ons natuurlijk niet goed."

Voor Kezman betekende het duel met Nederland een weerzien met oude bekenden. De aanvaller kent immers veel Nederlanders uit zijn periode bij PSV. "Ik heb net al even met Andre Ooijer en Van Bommel gesproken. Dat is mooi." Het resultaat van deze wedstrijd verandert immers niets aan zijn verstandhouding met hen, benadrukt hij. "Vrienden blijf je namelijk voor altijd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen