Fortuna haalt met Novakovich garantie voor goals in huis

20 juni 2018, 12:14

Hij was vorig seizoen een sensatie in de Jupiler League en is komend seizoen te bewonderen in de Eredivisie: Andrija Novakovich. De 21-jarige Amerikaan wordt door Fortuna Sittard voor een jaar gehuurd van Reading, dat hem vorig seizoen al bij Telstar stalde.

Vorig seizoen scoorde Novakovich negentien keer voor Telstar, waardoor hij tweede werd op de topscorerslijst van de Jupiler League. Komend jaar moet hij Fortuna Sittard aan handhaving gaan helpen met zijn doelpunten. "Ik ben enorm blij dat Andrija voor ons gekozen heeft", zegt technisch directeur Mustafa Aztopal op de clubwebsite. "Hij speelde een uitstekend seizoen bij Telstar, waardoor meerdere Eredivisie-clubs op zijn handtekening aasden. Wij hebben hard ons best gedaan om hem naar Sittard te halen en met succes."

Volgens de beleidsbepaler heeft de Amerikaan veel vertrouwen in het plan van Fortuna. "Andrija gelooft in het project dat we zijn gestart en heeft vertrouwen in de club. Met hem halen we een complete spits in huis die een goed inzicht heeft op diepte, behoorlijk snel is en die niet te beroerd is om zijn verdedigende taken uit te voeren. Hij is Amerikaans international en net zo ambitieus als wij. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij komend seizoen één van de belangrijkste spelers gaat worden in ons elftal. Andrija liet me al weten dat hij blij is om nu onderdeel te zijn van Fortuna-familie. Ik ben dan ook trots dat ik namens de club mag zeggen: welkom Andrija en veel succes toegewenst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen