Veel onzekerheid rondom de positie van Sampaoli

22 juni 2018, 12:08

Een chaos is ontstaan rondom Argentinië. Na het debacle van donderdag tegen Kroatië (3-0) ligt Jorge Sampaoli meer dan ooit onder vuur. In Argentijnse media is veel te doen over de positie van de bondscoach. Zit hij dinsdag tegen Nigeria nog wel op de bank?

Er zou na de zeperd een spoedberaad zijn geweest tussen spelers over de positie van Sampaoli. Volgens TyC Sports willen de spelers hem niet per direct naar de uitgang dirigeren, ook Sampaoli zelf heeft niet de intentie om al tijdens het WK de handdoek te gooien. Het Argentijnse bondsbestuur voelt daar eveneens weinig voor, omdat Sampaoli nog een vijfjarig contract heeft en hij bij een ontslag twintig miljoen euro meekrijgt.

Ondertussen gaat de naam van Jorge Burruchaga ook rond in de media. Hij zou ingevlogen worden om Argentinië te leiden tegen Nigeria. Want ondanks de nederlaag tegen Kroatië, heeft de vice-wereldkampioen nog een kans op het bereiken van de achtste finale. Het moet wel hopen dat IJsland vrijdag niet wint van Nigeria.

Tevens wordt gemeld dat Marco Rojo, Ever Banega, Lucas Biglia en Sergio Agüero, Angel di Maria en waarschijnlijk ook Gonzalo Higuain en Lionel Messi willen bedanken voor de nationale ploeg. Javier Mascherano zwaait sowieso af.

Verdien ruim zes keer je inzet bij een gelijkspel tussen Brazilië en Costa Rica!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen