PSV plant een persconferentie met directeur Gerbrands

22 juni 2018, 11:58   Bijgewerkt: 22 juni 2018, 12:11

PSV heeft voor vanmiddag een persconferentie belegd. Om 12.00 uur schuift algemeen directeur Toon Gerbrands aan in de persruimte van het Philip Stadion. De inhoud van de bijeenkomst laat zich raden: Phillip Cocu en de nabije toekomst van de landskampioen. Het wordt de eerste officiële reactie nadat vorige week duidelijk werd dat Cocu op weg is naar het Turkse Fenerbahçe.

Het is een publiek geheim dat Mark van Bommel de droomkandidaat is om Cocu op te volgen. Mogelijk met een rol van zijn schoonvader Bert van Marwijk. Het duo is nu nog met Australië actief op het WK. Voor hen hangt het verblijf in Rusland aan een zijden draadje na het gelijkspel van donderdag tegen Denemarken. Australië speelt dinsdag tegen het reeds uitgeschakelde Peru. Een dag later begint PSV aan de voorbereiding.

De invulling van de voorbereiding is ook deels rond. Op maandag 9 juli vertrek PSV naar het Zwitserse Verbier waar de Eindhovenaren een trainingskamp beleggen. PSV is van plan om in Zwitserland twee keer te oefenen, maar zijn tegenstanders nog niet bekend.

Verdien ruim zes keer je inzet bij een gelijkspel tussen Brazilië en Costa Rica!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen