PSV: binnenkort duidelijkheid over eventuele rol Van Marwijk

22 juni 2018, 14:54

Na de aanstelling van Mark van Bommel als hoofdtrainer van PSV, bekijkt de clubleiding de verdere invulling van de technische staf. Of Ruud Brood aanblijft als assistent-trainer kon algemeen directeur Toon Gerbrands vrijdag niet bevestigen. Evenals een eventuele rol van Bert van Marwijk. "Dat wordt binnenkort duidelijk", zegt Gerbrands over de huidige bondscoach van Australië.

"We gaan nu gesprekken voeren over hoe de rest van de technische staf eruit gaat zien", citeert het ANP Gerbrands tijdens de persconferentie van vrijdag. Of Brood een rol speelt in die technische staf, blijft nog even onduidelijk. "Ons uitgangspunt is dat de staf gehandhaafd blijft. Maar het kan zijn dat er mutaties of toevoegingen komen."

Assistent Chris van der Weerden vertrekt sowieso. Hij gaat met Phillip Cocu naar Fenerbahçe. Jürgen Dirkx is de vervanger van Van der Weerden. Dirkx werkte al samen met Van Bommel bij PSV onder 19. Beiden zijn nu assistent van Van Marwijk bij de nationale ploeg van Australië. Zodra de Socceroos zijn uitgeschakeld op het WK, zijn Van Bommel en Dirkx beschikbaar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen