Fortuna Sittard versterkt zich met ervaren El Messaoudi

22 juni 2018, 16:32

Fortuna Sittard heeft de volgende aanwinst binnen: Achmed El Messaoudi wordt voor een jaar gehuurd van KV Mechelen. "Achmed is een fysiek sterke verdedigende middenvelder met meer dan honderd wedstrijden ervaring in de Jupiler Pro League, het hoogste niveau in de Belgische voetbalpiramide", prijst technisch directeur Mustafa Aztopal de aanwinst.

Ook de middenvelder zelf is blij met zijn verhuurbeurt. "Ik heb de Eredivisie altijd al een interessante competitie gevonden vanwege de manier van voetballen én vanwege de sfeer in de stadions. Ik heb gehoord dat aan sfeer in Sittard sowieso geen gebrek is. Fortuna is voor mij een goede stap om mij verder te ontwikkelen als speler", aldus de aanwinst.

Eerder was hij werkzaam bij FC Brussels en Lierse SK. Daarna ging hij naar KV Mechelen, waar hij de afgelopen seizoenen geen vaste plek kon veroveren in het elftal. In Sittard wil hij handhaven. "Het is voor mijzelf en het team nu zaak er volop tegenaan te gaan in de voorbereiding. Dan weet ik zeker dat we goed beslagen te ijs komen als de competitie begint en dat we op een mooie plek op de ranglijst eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen