Slutskiy ambitieus met Vitesse en wil nog enkele nieuwe spelers

22 juni 2018, 20:38

Leonid Slutskiy is ambitieus bij Vitesse. Zeer ambitieus. De oefenmeester wil in elk geval net zo hoog eindigen komend seizoen als afgelopen jaar - namelijk zesde in de Eredivisie. "Dat is mijn doel op dit moment. Maar ik geef het echte doel pas na de voorbereiding, als de selectie compleet is", vertelde hij tijdens zijn presentatie.

Tegenover Omroep Gelderland ging de coach in op zijn nieuwe avontuur bij Vitesse, waarbij hij al de beschikking kreeg over aanwinsten Max Clark, Khalid Karami, Rasmus Thelander en Oussama Darfalou. "We hebben nog meer spelers nodig, want we zijn er al een aantal verloren. Ik ken elke speler in onze selectie, maar het kan altijd beter. Er moeten nog zeker twee a drie spelers bijkomen, maximaal", aldus Slutskiy, in het Engels.

Dat Nederlands leren komt er overigens nog wel van. "Ik ken maar een paar woorden hoor, zoals 'goedemorgen', 'goede vraag', 'dank je wel' en 'tot ziens', maar ik ga het Nederlands wel leren", verzekert de coach, die uitkijkt naar de eerste training die openbaar is voor alle fans. "In Rusland kennen we dat niet, want de teams gaan in de voorbereiding altijd naar het buitenland. Dit is dus niet makkelijk voor mij, maar wel erg interessant."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen