Löw laat het grootste deel van zijn elftal in tact tegen Zweden

22 juni 2018, 22:20

Na de deceptie tegen Mexico gaat Joachim Löw wel wisselen in zijn elftal, maar een compleet andere ploeg hoeft er niet verwacht te worden. Voor de bondscoach is het veel te vroeg om al paniek te raken - ondanks het feit dat bij een nederlaag het WK er mogelijk al helemaal opzit. "Mijn spelers spelen allemaal al drie, vier jaar op het allerhoogste niveau en raken van één mindere wedstrijd niet van slag", aldus de coach.

Dat sprak hij uit in aanloop naar het duel met Zweden, dat zaterdagavond op het programma staat. "We zijn de WK-houder en Confederations Cup-winnaar. Tegenstanders zijn veel meer gemotiveerd om van ons te winnen dan daarvoor. Ook is het lastig om hongerig te blijven na een eindzege op een WK", aldus Löw op de persconferentie.

Dat zijn ploeg het tegen Zweden beter gaat doen, daar is hij wel van overtuigd. "Waarom zou ik het vertrouwen kwijtraken? Deze spelers raken niet van slag van een mindere wedstrijd. Als we winnen, zijn we weer helemaal terug in de race", aldus Löw, die een reactie verwacht van zijn ploeg, waarin in elk geval Mats Hummels met een enkelblessure ontbreekt. Of er veel verder veel gaat veranderen, liet Löw in het midden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen