Tadic bevestigt nog niets: "Eerst de handtekeningen, dan praten"

23 juni 2018, 08:30

Ajax staat op het punt om Dusan Tadic naar de Eredivisie terug te halen, maar de 29-jarige Serviër wil niet te veel kwijt over de aanstaande transfer. De Amsterdammers zijn volgens De Telegraaf bereid het clubrecord te breken om de aanvallende middenvelder in te lijven. De club en speler zouden al een akkoord hebben bereikt.

Na afloop van het duel tussen Servië en Zwitserland (1-2) liet Tadic weinig los over een overgang naar Ajax. "Zolang er nog niks getekend is, kan ik er gewoon nog niks over zeggen. Eerst de handtekeningen, dan praten. En er zijn nog geen handtekeningen", aldus de speler van Southampton tegenover Voetbal International. "Tegelijkertijd ben ik bezig aan een WK en hebben we een nederlaag geleden die hard is aangekomen."

Ajax is naar verluidt bereid om een bedrag van liefst 17,1 miljoen euro neer te tellen voor de oud-speler van FC Groningen en FC Twente. De middenvelder, die ook op de flanken uit de voeten kan, is in Amsterdam de gedroomde opvolger van Hakim Ziyech. De Marokkaan heeft nog geen nieuwe club gevonden, maar er is veel belangstelling voor hem.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen