Kluivert: "Stap omhoog omdat ik het aankan en nodig heb"

23 juni 2018, 10:37

Een officiële bevestiging liet even op zich wachten, maar vrijdag werd Justin Kluivert eindelijk gepresenteerd als nieuwste aanwinst van AS Roma. De Romeinen betalen Ajax een bedrag van 17,25 miljoen plus variabelen voor de negentienjarige buitenspeler. Kluivert denkt zich in Rome goed te kunnen ontwikkelen en hoopt de club in zijn eerste jaar kampioen te kunnen maken.

In gesprek met het televisiekanaal van de club vertelt Kluivert zich geweldig te voelen. "AS Roma is een ongelooflijke club. Ik kan niet wachten om te beginnen. Het is een geweldige club om me als jonge speler te ontwikkelen. Ik denk dat ik hier kan uitgroeien tot een betere en sterkere speler."

Kluivert legt uit waarom hij ervoor heeft gekozen om bij AS Roma te tekenen. "Ik wilde een stap omhoog maken omdat ik voelde dat ik het aankan en omdat ik het nodig heb. Roma is een geweldige mogelijkheid voor mij", luidt zijn uitleg. "Ik wil Roma kampioen maken, dat is de reden dat ik hier ben gekomen. Met het team dat hier wordt gecreëerd, is dat mogelijk. We moeten het seizoen met de mindset starten om kampioen te worden"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen