Ten Hag reageert op vertrek Kluivert: "Had hem graag behouden"

23 juni 2018, 16:38

Erik ten Hag is niet blij met het vertrek van Justin Kluivert naar AS Roma. De oefenmeester van Ajax had graag gezien dat de negentienjarige buitenspeler in Amsterdam was gebleven, maar zegt zijn keuze te respecteren.

"Het is duidelijk, ik had hem graag bij Ajax gehouden", steekt Ten Hag van wal tegen FOX Sports. "Hij wordt dit jaar senior en is vorig seizoen doorgebroken. Hij heeft veel doelpunten en assists geleverd in de tweede seizoenshelft en was ook belangrijk met zijn vechtlust. Hij had zich hier goed door kunnen ontwikkelen en dan is deze keuze natuurlijk jammer. Maar hij heeft het goed overwogen en ik gun hem alle succes."

Eerder vandaag reageerde Kluivert op zijn transfer naar Rome. "Ik wilde een stap omhoog maken omdat ik voelde dat ik het aankan en omdat ik het nodig heb. Roma is een geweldige mogelijkheid voor mij", luidt zijn uitleg. "Ik wil Roma kampioen maken, dat is de reden dat ik hier ben gekomen. Met het team dat hier wordt gecreëerd, is dat mogelijk. We moeten het seizoen met de mindset starten om kampioen te worden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen