De blessure van de gretige topscorer Lukaku valt mee

23 juni 2018, 20:07

Romelu Lukaku scoorde zaterdag twee keer tegen Tunesië en liet België vervolgens schrikken door in de tweede helft uit te vallen met een enkelblessure. De kwetsuur is niet van zware aard, zo heeft hij na de wedstrijd al laten weten.

Mede door twee treffers van Lukaku won België met 5-2 van Tunesië. De spits staat nu al op vier treffers dit WK, daardoor hij samen met Cristiano Ronaldo topscorer is. "En dit is nog niet mijn einddoel", zegt de aanvaller tegen Sporza. "Ik wil zoveel mogelijk scoren en als ik daarmee mijn ploeg kan helpen: des te beter."

"Of we bij de topfavorieten horen na deze zege? Nee, maar als we dit kunnen tonen tegen een topland zal iedereen ons wel bij de favorieten rekenen. Mijn enkel? Niks ernstigs, ik ga straks wel eens langs de fysiotherapeut", zei Lukaku. Hij is tevreden over het spel van zijn ploeg. "Vandaag waren we beter dan in de vorige wedstrijd en in de volgende match moet het opnieuw beter. Op het WK kom je steeds betere landen tegen, dus we moeten zoveel mogelijk scoren. In voetbal is het de kunst om altijd beter te spelen dan in je vorige wedstrijd en ik denk dat we nog beter kunnen. We kijken al uit naar de volgende wedstrijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen