Neymar boos op ploeggenoot Silva na sportief gedrag

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 juni 2018 – Een opmerkelijk moment tijdens de WK-wedstrijd van Brazilië tegen Costa Rica (2-0 zege) afgelopen vrijdag. Thiago Silva wilde de bal sportief terugspelen naar Costa Rica en haalde zich daarbij de woede van ploeggenoot Neymar op de hals. 

Neymar boos op ploeggenoot Silva na sportief gedrag

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Silva speelde, bij een stand van 0-0, de bal sportief terug naar Costa Rica na een blessurebehandeling. "Toen ik dat deed begon Neymar te schelden", vertelt de verdediger in gesprek met de Braziliaanse media. Reden daarvoor was dat Neymar vond dat de spelers van Costa Rica alleen maar tijd aan het rekken waren. 

"Ik denk wel dat hij gelijk had. Ik bleef er rustig onder, maar ik vind het wel jammer dat hij meteen begon te schelden", aldus Silva, die het gedrag van zijn ploeggenoot ook wel kan begrijpen. "Hij moest even stoom afblazen, er rust zoveel druk op zijn schouders. In de derde wedstrijd is hij waarschijnlijk een stuk rustiger."

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd