Japanse bondscoach: "Spelers gevraagd langer te worden"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 juni 2018 – Voor Japan staat zondag de wedstrijd tegen Senegal op het programma. De Japanse bondscoach Akira Nishino verwacht dat zijn spelers fysiek in het nadeel zullen zijn en deed daarom een opmerkelijk verzoek aan zijn spelersgroep.

Japanse bondscoach: "Spelers gevraagd langer te worden"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik heb mijn spelers gevraagd om vijf centimeter langer te worden en vijf kilo aangekomen. Het is ze niet gelukt, ze hebben gefaald", grapte Nishino tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Senegal. "We zullen dus iets anders moeten verzinnen. In de fysieke duels zullen wij in het nadeel zijn. We zullen creatief moeten zijn, gebruik maken van onze snelheid en onze hersenen gebruiken."

De bondscoach vreest vooral voor gevaar van Senegal-sterspeler Sadio Mané. "Natuurlijk kunnen we hem afstoppen, maar hij kan ook nog andere spelers in stelling brengen. Het is zeker iets waar we ons zorgen over maken."

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd