Van den Brom hoopt op langer verblijf van revaliderende Vejinovic

24 juni 2018, 18:36

Als het aan John van den Brom ligt, dan speelt Marko Vejinovic ook komend seizoen nog bij AZ. De middenvelder werd afgelopen seizoen gehuurd van Feyenoord, maar raakte al snel zwaargeblesseerd. Tijdens de eerste training van de Alkmaarders in de nieuwe voetbaljaargang, stond hij opvallenderwijs ook op het veld om zijn revalidatie voort te zetten en wie weet wat meer.

"De intentie is er van beide kanten", knikte Van den Brom over een mogelijk langer verblijf van de verdedigende middenvelder tegenover NHNieuws.nl. "Nu is het aan de clubs en vooral aan Max Huiberts." In principe is de oud-speler van onder andere Vitesse en Heralces Almelo namelijk gewoon weer in dienst van de Rotterdammers, waar zijn contract komende zomer afloopt. 

Verder was ook Ron Vlaar aanwezig: het contract van de verdediger werd alsnog verlengd. Daarnaast waren jeugdspelers Peer Koopmeiners en Kenzo Goudmijn opvallende namen op het trainingsveld van de Alkmaarders. Ook aanwinsten Rody de Boer, Leon Bergsma en Vince Gino Dekker waren van de partij, waarbij die laatste twee vermoedelijk bij de beloftenploeg zullen gaan spelen komend seizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen