Geen Sporting voor Van Weert: "Allemaal een beetje opgeblazen"

25 juni 2018, 09:14

Tom van Weert verscheen zondag 'gewoon' op de eerste training van FC Groningen. Onlangs werd de 28-jarige aanvaller in verband gebracht met een overstap naar Sporting Portugal, maar al snel werd een streep door die transfer gezet. Volgens Van Weert was er slechts sprake van een korte flirt.

De spits van de Groningers werd genoemd als een mogelijke opvolger voor Bas Dost. "Het zag er allemaal heel spectaculair uit en er werd groots over bericht, maar uiteindelijk viel het allemaal wel mee en was het ook snel weer voorbij", reageert Van Weert tegenover het Dagblad van het Noorden. "Het is allemaal een beetje opgeblazen. Er heeft wel iets gespeeld, er is contact geweest, maar het was eigenlijk meer een samenloop van omstandigheden. We hebben uiteindelijk gewoon een paar fijne dagen vakantie gehad in Lissabon. Het was een hoop commotie om niets."

Van Weert verwacht dat hij het komende seizoen de clubkleuren van FC Groningen verdedigt. "Al weet je het natuurlijk nooit. Er komt wel meer voorbij, soms zomaar uit het niets. De transfermarkt is nog twee maanden open en ik heb nog een contract van een jaar. Het hangt er dus ook een beetje vanaf wat de club met me wil en hoe ik er zelf in sta na een paar weken voorbereiding. Eerst maar eens aan de slag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen