Van Nistelrooij treedt in voetsporen Cocu en Van Bommel

25 juni 2018, 14:00

Ruud van Nistelrooij is komend seizoen de hoofdtrainer van PSV O19. De 41-jarige oud-spits is de verwachte opvolger van Mark van Bommel, die het nieuwe seizoen de scepter zwaait bij de hoofdmacht. Mogelijk volgt Van Nistelrooij hetzelfde traject als Phillip Cocu en Van Bommel: eerst trainer bij het O19-team, daarna het eerste elftal.

De voormalig aanvaller gaat in elk geval op zoek naar zijn plafond als trainer. "Hoe zo'n traject precies verloopt is niet exact te plannen, maar ik heb er goed over nagedacht en er uitgebreid over gesproken met een aantal mensen. Dit is een mooi moment om deze klus op me te nemen. Ik kijk er ontzettend naar uit om in deze functie met deze getalenteerde groep aan de slag te gaan", vertelt Van Nistelrooij op de website van PSV.

Algemeen directeur Toon Gerbrands geeft aan dat Van Nistelrooij onlangs met de medeling kwam dat hij openstond om een team te trainen en coachen. "Dat we hem nu al in deze rol kunnen inpassen, komt uitstekend uit. We zijn blij dat zo'n boegbeeld zich in deze rol wil doorontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen