Feyenoord begint op nieuw trainingscomplex aan voorbereiding

25 juni 2018, 16:31   Bijgewerkt: 25 juni 2018, 16:36

Feyenoord is maandag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat gebeurde op het nieuwe trainingscomplex 1908. "We hebben er rust, topvelden en in het gebouw zijn alle voorzieningen te vinden", aldus Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie na afloop van de eerste training.

"Het complex moet nog een ziel krijgen, maar het voelt nu al goed om daar elke dag binnen te stappen", zegt Gio. "Ik denk dat we de laatste jaren goed naar de omstandigheden gewerkt hebben. Maar als je nu in de 'oude' kleedkamer in De Kuip naar binnen stapt, voel je al wat voor stap we hebben gezet."

De WK-gangers van Feyenoord (Nicolai Jørgensen, Brad Jones, Renato Tapia, Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat) krijgen na de uitschakeling op het wereldkampioenschap nog drie weken vrijaf van Van Bronckhorst.

"Je wenst je spelers natuurlijk alle succes toe op het WK. Ik weet zelf wat voor ervaring je daar kunt opdoen. Zoiets maak je niet vaak mee. Maar als trainer heb je je spelers op die manier wel eerder terug. Toch weegt voor mij de ervaring het zwaarst. Dus de spelers die al zijn uitgeschakeld zijn er weer bij op de Open Dag (19 juli, red.)."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen