PEC Zwolle huurt Genreau van Melbourne met optie tot koop

25 juni 2018, 18:04

PEC Zwolle huurt Denis Genreau van het Australische Melbourne City. De club heeft tevens een optie tot koop op de negentienjarige middenvelder. Melbourne City is de club waar PEC-trainer John van 't Schip en zijn assistent Michael Valkanis in het verleden werkzaam waren.

"Het is mooi dat we Denis vlak voordat de voorbereiding begint aan onze selectie hebben kunnen toevoegen. Aan het einde van vorig seizoen is hij een week bij ons op stage geweest, waarin hij een goede indruk heeft achtergelaten", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp op de website van de Blauwvingers.

Nijkamp vervolgt: "In Australië is men ook positief over zijn ontwikkeling. Zo kent onze nieuwe assistent-trainer Michael Valkanis hem goed en ziet hij in Denis een toegevoegde waarde voor het team. Als club kijken wij dan ook uit naar een prettige samenwerking."

Genreau, die werd geboren in Frankrijk maar opgroeide in Australië, traint maandagavond mee, als PEC Zwolle officieel begint aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen