Faber aan de slag als hoofd jeugdopleiding van PSV

26 juni 2018, 11:03   Bijgewerkt: 26 juni 2018, 11:14

Ernest Faber is het nieuwe hoofd jeugdopleidingen van PSV, dat maakt de club uit Eindhoven dinsdag bekend via de officiële kanalen. Daarmee is hij de opvolger van Pascal Jansen. Faber tekent een contract voor vijf seizoenen bij PSV.

Voor PSV is Faber absoluut geen onbekende. Eerder al was hij als jeugdspeler, eerste elftalspeler, jeugdtrainer en assistent-trainer betrokken bij de club. "Een functie als deze is gebaat bij continuïteit, mijn trainersambities schuif ik voor deze klus graag op de lange baan. PSV zocht een hoofd jeugdopleiding die als ondersteunend coach voor alle jeugdtrainers kan dienen. Ik denk dat die rol mij goed ligt", reageert hij op de website van PSV.

Volgens algemeen directeur Toon Gerbrands stond de naam van Faber bovenaan de lijst bij PSV. "We wisten alleen niet of hij zijn trainersloopbaan voor nu op wilde geven. In een eerste gesprek bleek vervolgens dat hij openstond voor deze baan. Ernest heeft zelf aangegeven dat hij zich voor een lange periode in deze rol aan PSV wilde verbinden, dat zegt alles over zijn commitment."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen