Pasveer wil plekje terug: "Zijn redenen waarom het niet goed liep"

27 juni 2018, 08:38

Remko Pasveer is vastberaden zijn plek onder de lat bij Vitesse terug te veroveren. Door een aantal fouten verloor hij afgelopen seizoen zijn basisplaats aan Jeroen Houwen. Onder Leonid Slutsky krijgt de 34-jarige doelman een nieuwe kans.

Dat Pasveer op de bank belandde gebeurde in de periode van Henk Fraser. Ook zijn tijdelijke opvolger Edward Sturing zette Pasveer op het tweede plan. "C'est la vie. Maar ik twijfel niet aan mezelf", zegt de sluitpost in De Gelderlander. "Er zijn redenen waarom het niet goed liep. Die houd ik privé. Ik zoek geen excuses. Zo zit ik niet in elkaar. Ik mag beoordeeld worden op mijn prestaties. Het is vorig jaar niet gelopen zoals ik me had voorgesteld."

Dit seizoen wil Pasveer eerherstel, maar weet hij ook dat Vitesse zoekende is naar een keeper. Pasveer zelf wil niets weten van een transferverzoek. "Waarom zou ik? Ik ben ervan overtuigd dat ik eerste keeper kan worden. Vorig jaar zat de speelwijze en het spel niet mee. We begonnen nog hartstikke goed aan het seizoen. Maar uiteindelijk was het voetbal er helemaal uit."

Met Sturing wist Vitesse alsnog de play-offs om Europees voetbal te winnen.  Pasveer: "Het lef keerde terug op het veld. Maar de keeperswissel was al doorgevoerd. Zo gaat het dan. Het afgelopen seizoen ligt nu achter me. Dit is een nieuw jaar. Met een nieuwe trainer. Iedereen moet zich bewijzen. Of het vorige seizoen nu goed of slecht is geweest."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen