Maradona komt met verklaring: 'Alles gaat goed'

27 juni 2018, 10:10   Bijgewerkt: 27 juni 2018, 15:20

Alles gaat goed met Diego Maradona, zo heeft Pluisje woensdagochtend zelf laten weten. De Argentijn zette zich dinsdag tijdens Nigeria - Argentinië (1-2) zichzelf weer eens in de spotlights met zijn merkwaardige gedrag. Na afloop meldden internationale media dat Maradona naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

El Diego baarde opzien met zijn manier van juichen bij de 1-0 van Lionel Messi, maar ook door in slaap te vallen en door met zijn middelvingers te wapperen bij de 2-1 van Marcos Rojo. Op beelden was te zien dat Maradona onder begeleiding naar binnen werd gebracht en medici zich over hem bekommerden. 'Ik wil iedereen laten weten dat het goed met mij gaat. Ik ben niet opgenomen in het ziekenhuis', schrijft Maradona op zijn eigen Instagram.

In de rust van Nigeria - Argentinië had Maradona last van zijn nek en een evenwichtstoornis, meldt Maradona. 'Ik werd gecontroleerd door een dokter. Hij adviseerde mij naar huis te gaan. Maar ik wilde blijven, want de belangen waren enorm. Hoe kon ik nou vertrekken? Ik stuur naar iedereen een zoen en wil iedereen bedanken voor de steun.'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen