Wuytens verlaat Heracles Almelo voor degradant Sparta

27 juni 2018, 14:47

Dries Wuytens verruilt Heracles Almelo voor Sparta. De 27-jarige Belg heeft in Rotterdam een tweejarig contract getekend. Wuytens speelde pas één seizoen voor Heracles, dat hem een jaar geleden overnam van Willem II. Zijn contract in Almelo liep nog een jaar door. Op jongere leeftijd speelde hij in de jeugdopleiding van PSV.

"Dries is een speler die al langer op ons lijstje stond", zegt technisch manager Henk van Stee op de website van Sparta. "Bij Willem II en Heracles heeft hij zich laten gelden en veel ervaring opgedaan, hierdoor had hij de keuze uit meerdere clubs. We zijn dan ook blij dat zijn keuze op Sparta gevallen is en hij de selectie komt versterken.

Wuytens: "Vanaf het begin kreeg ik een erg goed gevoel bij Sparta. De club heeft, net als ik, de ambitie om snel terug te keren op het hoogste niveau en ik kijk ernaar uit om op Het Kasteel te spelen."

Met de komst van Wuytens blijft Sparta zeer actief op de transfermarkt. De club trok ook al Mohamed Rayhi, Tim Coremans, Giliano Wijnaldum, Lars Veldwijk en Xandro Schenk aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen