Van Ginkel mogelijk maanden uit roulatie, PSV zoekt verder

27 juni 2018, 15:11

Marco van Ginkel is mogelijk maanden uit de roulatie. Hij heeft een nieuwe knieblessure opgelopen en kan een transfer waarschijnlijk voorlopig uit zijn hoofd zetten. Ook PSV gaat op zoek naar andere opties, meldt het Eindhovens Dagblad. Van Ginkel speelde de laatste drie seizoenen in Eindhoven en de landskampioen had hem graag weer aan de selectie toegevoegd. 

De rechterknie speelt wederom parten, weet Voetbal International. De 25-jarig middenvelder overlegt met zijn werkgever Chelsea of hij zich laat opereren, met een herstelperiode van maanden als gevolg. Van Ginkel kan ook rust houden en spelen met injecties, schrijft VI

Van Ginkel is vaker geblesseerd geweest aan zijn rechterknie. Dat kostte hem afgelopen seizoen in dienst van PSV ook meerdere wedstrijden. Hij speelde ook wedstrijden met een injectie. Voor het nieuwe seizoen werd Van Ginkel in verband gebracht met een vertrek naar Fenerbahçe. Door de ontwikkelingen is dat voorlopig sowieso van de baan. Ook voor PSV is Van Ginkel op het moment geen optie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen