Spoorboekje: België in actie, Van Bommel start bij PSV

28 juni 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 28 juni.

Nieuws

Van Bommel leidt eerste training PSV

Door de uitschakeling van Australië op het WK kon Mark van Bommel zich snel bij PSV melden. De nieuwe hoofdtrainer leidt daardoor donderdag al de eerste training bij de club waar hij de naar Fenerbahçe vertrokken Phillip Cocu opvolgde.

Wedstrijden

Senegal - Colombia (16.00 uur)

Colombia kende een slechte start van het WK, maar maakte tegen Polen indruk. Die lijn moeten de Zuid-Amerikanen door zien te trekken richting het duel van vanmiddag met Senegal. Colombia zal moeten winnen om alles in eigen hand te houden. Maar misschien dat een puntje ook nog volstaat, als Japan verliest van het uitgeschakelde Polen. Tegenstander Senegal heeft sowieso genoeg aan een puntje.

Japan - Polen (16.00 uur)

Polen sluit het dramatische WK af tegen Japan, dat verrassend bovenaan staat in Groep H. Het is maar de vraag of de Polen nog zin hebben om vanmiddag volle bak te gaan. Japan zal dat zeker doen. De Aziaten hebben aan een puntje voldoende. Afhankelijk van de ontwikkelingen bij Senegal - Colombia zou Japan zelfs mogen verliezen.

Engeland - België (20.00 uur)

Inzet van Engeland - België is de eerste plek in Groep H. Na twee wedstrijden ontlopen beide grootmachten elkaar helemaal niets. Alles is precies in evenwicht. Als dit vanavond na negentig minuten nog steeds het geval is, kijkt de FIFA naar de ontvangen gele en rode kaarten. De wereldvoetbalbond gaat over tot loting als zelfs dat geen uitsluitsel geeft.

Voetbal op TV

15.50 uur: Senegal - Colombia, NPO 1, live-verslag van het WK-duel

15.50 uur: Japan - Polen, NPO 2, live-verslag van het WK-duel

19.50 uur: Engeland - België, NPO 1, live verslag van het WK-duel

19.55 uur: Panama - Tunesië, NPO 3, live verslag van het WK-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen